Mindset is everything

Mind your own inner business

Ontdek de kracht van je eigen mindset

Iedereen zijn systeem is los van een stuk van onszelf daarnaast opgebouwd uit informatie van onze voorouders die opgeslagen zitten in onze cellen in de hersenen. Nu kunnen diverse omstandigheden en situaties ertoe leiden dat oude gevoelens, gedachtes, emoties en de manier van handelen van vroeger opnieuw wordt geactiveerd. Dit is een natuurlijk proces om je te behoeden voor gevaar. 

Ons brein is van origine als het waren geprogrammeerd om uit te kijken voor gevaar. Eigenlijk houden we de mindset in stand van iemand buiten onszelf. Daardoor blijven negatieve zaken beter in het brein hangen dan positieve gebeurtenissen. Door je mindset te herprogrammeren wordt het mogelijk om vanuit je eigen kern je doelen te behalen, inplaats van belemmert te worden door de oude patronen en overtuigingen van andere o.a. je (voor)ouders en kun je je richten op je eigen innerlijke zaken. 

Het mindset traject ziet er als volgt uit: 

Stap 1 Overzicht creëren in de mindset 
Stap Systeem van de mindset resetten 
Stap 3 Herprogrammeren van de mindset
Stap 4 Inzicht rondom de mindset praktiseren
Stap 5 Nieuwe Mindset implementeren en personaliseren

MINDSET TRAJECT

De moederlijn sessie levert je een stuk diepere connectie met met je lichaam maar ook om te aarden en los je eventuele vraagtekens bij bepaalde lichamelijke pijnen of lichamelijke kwaaltje op door inzichten die je krijgt en daardoor dus ook praktische , oplossingen krijgt waardoor dus verlichting ontstaan en je hierdoor beter in je eigen identiteit / je eigen ZIJN zakt.

De vaderlijn sessie levert je een stuk diepere connectie met met je denken/mindset op en dus de negatieve blokkades en los je eventuele vraagtekens bij bepaalde oude patronen en overtuigingen door inzichten die je krijgt en daardoor dus ook praktische , oplossingen krijgt waardoor dus verlichting ontstaan en je hierdoor helderder bent in je hoofd en mindset wat maakt dat je positieve situaties aantrekt ipv negatieve/sombere situaties.

De innerlijk kind sessie levert je een stuk diepere connectie met met je eigen innerlijk kind op en dus de interne sabotage (die iedereen heeft 😌) wordt opgeschoond en los je eventuele vraagtekens bij bepaalde blokkades om nieuwe projecten of nieuwe zaken te starten op, waardoor je dus niet meer wordt tegen gewerkt maar dus juist samen werkt met je innerlijk kind  door inzichten die je krijgt en daardoor dus ook praktische , oplossingen krijgt waardoor dus verlichting ontstaan en je hierdoor dus weer in een prettige flow zit waardoor nieuwe zaken starten nu wel goed uitpakt of uberhaupt van de grond komt door de nieuwe basis die wordt gelegd en het “beschadigde emotionele DNA” wordt her geprogrammeerd door de prenatale tekst.

Bij de conceptie krijg je als kind niet alleen de genetische informatie mee, maar ook de epigenetische zaken. In hun neuroweten- schappelijke onderzoek, gepubliceerd op 1 december 2013, in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Neuroscience, gaan onder- zoekers B.G. Dias en K.J. Ressler ervan uit dat de informatie van meerdere generaties in je huidige leven actief is. Via de prenatale tekst ga je de conceptie van je ouders onderzoeken en herschrijven om je los te maken van oude blokkades uit vorige generaties.

Wil je meer hierover lezen? Bestel dan het boek “In 10 stappen uit de ratrace.” in de Identfy Shop.

De innerlijke man en vrouw sessie levert je een stuk diepere connectie met met je gevoel en je daadkracht maar draagt ook bij om nog beter te kunnen levelen met je partner en dus op elkaar te leunen in plaats van dat de ene op de ander leunt  en los je eventuele vraagtekens bij bepaalde relationele vraagstukken met betrekking tot connectie met jezelf qua relatie met jezelf als in relaties tot andere op door inzichten die je krijgt en daardoor dus ook praktische , oplossingen krijgt waardoor dus verlichting ontstaan en je hierdoor nog een betere relatie met jezelf aan gaat en dus ook met andere.

Vaak heb je in een traject een terugkerend thema dat steeds terug komt. Is de mindset herprogrammeert dan is het nu de proef op de som om met het desbetreffende thema aan de slag te gaan als examenstof: het nextlevel toe gaan passen. Denk hierbij aan een depressie, angst, woede of een uitgebleven kinderwens of uitstellen van het omgooien van jouw prive of business. Doorloop dit samen met Oshin en pas de gepersonaliseerde kennis en kunde toe om je doel in stappen te behalen. 

De hersenen zijn gevoelig voor routine. Zo blijven ze in een bepaalde flow en kunnen ze de gewenste frequency beter vasthouden. Door jouw persoonlijke wensen in de Mindset Routine Machine te stoppen creëert deze een routine afgestemd op de die jouw mindset fris en helder houdt. 

Hoe fijn is het om tussendoor te kunnen terugvallen op software die je ten alle tijden bij je hebt? Via de minset app van Oshin, kan je bij lastige situaties eerst de app raadplegen en zo zelfstandig de mindset technieken blijven toepassen en je mindset boosten wanneer nodig als je het zelf even niet meer voelt.

MINDSET PAKKETTEN

DELUXE PAKKET

VIP PAKKET

Individueel Spiegelen | Thema

O Een (terugkerende) situatie behandelen via een spiegelconsult.
O Het voelen, denken, doen en zijn weer in balans brengen, om weer volledig jezelf te kunnen zijn.
O Voor meer informatie neem gerust contact op!

Individueel Spiegelen | Traject

O Een (terugkerende) reeks patronen behandelen via een spiegeltraject (meerdere consulten).
O Het voelen, denken, doen en zijn weer in balans brengen, en praktisch weten hoe je aan de slag moet tussen twee consulten in om weer volledig jezelf te kunnen zijn.
O Voor meer informatie neem gerust contact op!

Mindset Course

Ben je nieuwsgierig geworden hoe je mindset kunt besturen en in het dagelijks leven kan toepassen? Doe dan mee met de challenges die Identfy 3 per kalenderjaar aanbiedt. Hou de minder cursus pagina regelmatig in de gaten, gezien deze de nieuwste cursussen blijven aanbieden.

Spiegelspel voor groepen: Spiegelspel

De groep krijgt in diverse rondes vragen voorgelegd waardoor de deelnemers onderling elkaar beter leren kennen. O Ronde 1: Algemene vragen O Ronde 2: Sterke en Zwakke punten O Ronde 3: Zorgen, Angsten & Twijfels O Ronde 4: Wensen

Spiegelworkshop

Wil je laagdrempelig kennis leren maken met de spiegelmethode boek dan een workshop waar je met familie, vrienden of collega’s de spiegeltheorie direct praktisch leert toepassen en de inzichten direct kan integreren in je eigen systeem.

O De basis van het spiegelen
O Spiegelenergizer
O Spiegelcheck
O Aan de slag met jouw spiegel
O Tips & Tricks

Maximaal 5 personen per workshop

Mindsetworkshop op maat

Wil je een mindsetworkshop gekoppeld aan een bepaald thema op je werk of voor om direct praktisch de methode toe te kunnen passen en de inzichten direct kan integreren in je eigen systeem? Vraag dan een mindsetworkshop op maat aan!

O De basis van de mindset
O Mindset energizer
O Mindset check
O Aan de slag met het thema
O Tips & Tricks

Maximaal 30 personen per workshop

Lezing

Hoe belangrijk de mindset kan zijn voor een groep of team is ongelofelijk! Lijkt het je interssant om een interactieve lezingvan Oshin bij te wonen om te leren begrijpen hoe de mindset van een groep of een team kan bijdragen in het optimaliseren van het functioneren als team? Neem dan gauw contact op met Oshin en vraag een lezing op maat aan, zodat naast de kennis die Oshin deelt het team ook praktisch aan de slag kan daarna.  

Algemene vragen over Mindset?