De kracht achter Identfy

Oshin van der Hansz |
Mindset spiegelcoach

Als mindset spiegelcoach begeleid ik individuen en groepen tijdens de zoektocht naar hun eigen kern om zo hun ‘pure’ identiteit naar binnen en buiten te presenteren.
Dit kan zowel in groepsverband als individueel door middel van op maat gemaakte producten en/of diensten. Daarnaast ontwikkelt Identfy zowel online als offline, spiegeltrajecten gericht op mentale ondersteuning aan vrouwen die weer vanuit hun eigen unieke flow willen functioneren.

Oshin van der Hansz |
Mindset spiegelcoach

Als mindset spiegelcoach begeleid ik individuen en groepen tijdens de zoektocht naar hun eigen kern om zo hun ‘pure’ identiteit naar binnen en buiten te presenteren.
Dit kan zowel in groepsverband als individueel door middel van op maat gemaakte producten en/of diensten. Daarnaast ontwikkelt Identfy zowel online als offline, spiegeltrajecten gericht op mentale ondersteuning aan vrouwen die weer vanuit hun eigen unieke flow willen functioneren.

Na het afronden van twee hbo studies: communicatie (2009) en maatschappelijk werk en dienstverlening (2013) ging ik verder aan de slag binnen de preventieve jeugdhulpverlening waar ik o.a. gewerkt hebt met diverse gezinnen en honderden jongeren.
In 2015 besloot ik naast de werkzaamheden in loondienst ook aan de slag te gaan als ZZP’er, waarna Identfy een feit was. In 2017 stapte ik volledig over naar Identfy. Na 3 jaar 100% zelfstandig te zijn geweest 2020 stapte ik deels terug in loondienst als GGZ begeleidster voor personen met autisme. De combinatie van beide werelden houden mij fris en helder.

Innovatief te werk gaan en intuïtief te werk gaan met de doelgroep, identificeert mijn werkprofiel. Als eigenaar van Identfy kan ik, door middel van mijn creativiteit en mijn sterke inlevingsvermogen, innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Door de komst van mijn dochters ben ik tevens ook actief met de doelgroep vrouwen en stellen met een kinderwens die behoefte hebben aan mentale ondersteuning om het gezinssysteem gezond en sterk te maken en te houden.
Doordat ik zelf te maken heb gehad met een postpartum depressie kan ik deze volledige ervaring (negeren, herkenning, erkenning, therapie periode als de depressie overwinnen) inzetten om andere vrouwen te ondersteunen om volledig terug vanuit hun eigen kern kunnen gaan functioneren.

Als ik Intuïtief merk dat een cliënt of een opdracht meer nodig heeft dan onze expertises dan shoppen ik in mijn netwerk dat bestaat uit een geselecteerde fijne groep professionals.

Wil je meer weten over de werkwijze die Oshin toepast? Bestel dan het boek In 10 stappen uit de Ratrace in de shop van Identfy en maak kennis met de theorie, methode en ervaar zelf wat spiegelcoaching doet met je mindset, gevoel, gedrag en handelen.